Sport

Sakk Napok az Agórában

Sakk Napok az Agórában

2013. szeptember 26., csütörtök
Sakk Napok az Agórában

I. Szegedi Sakk Napok címmel szervez sportnépszerűsítő rendezvényt a Szent-Györgyi Albert Agórában Magyarország egyik kiemelkedő sakkutánpótlás-nevelő egyesülete, a Maróczy Géza SE.

A rendezvény első napján, szeptember 28-án az ünnepélyes megnyitót követően különböző előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők, majd 14 óra 30 perctől 50 asztalon zajló, magyar-szerb barátságos sakkderbit ígérnek a szervezők. A nap folyamán kiállítás is várja a látogatókat a sakk múltjáról, illetve a szegedi sakkéletről, de lehetőség lesz természetesen a játék űzésére is. A következő nap fő attrakciója 10 órai kezdettel a színészek, a médiaszereplők, az önkormányzati dolgozók, illetve a rendészeti szervek csapatainak tornája. Részletes leírás a programokról az esemény plakátján,

ide

kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.