Közélet

Pénteken rendkívüli közgyűlésen döntenek a partfalprojektről

Pénteken rendkívüli közgyűlésen döntenek a partfalprojektről

2013. szeptember 25., szerda
Pénteken rendkívüli közgyűlésen döntenek a partfalprojektről
kozgyules_30_gs

Botka László szeptember 27-re hívta össze a rendkívüli közgyűlést miután egyeztetett a frakcióvezetőkkel.

A rendes, szeptember 20-i közgyűlésen a Fidesz-KDNP és a Jobbik politikusai nem szavazták meg a napirendet, mivel előkészítetlennek tartják a partfalprojektet érintő több száz milliós költségvetési átcsoportosításra tett polgármesteri javaslatot. A polgármesteri hivatal sajtóközleményben tájékoztatott a rendkívüli közgyűlés időpontjáról. „

Botka László

polgármester konzultált Szeged Megyei Jogú Város közgyűlésének frakcióvezetőivel, és megállapodott velük abban, hogy szeptember 27-én, péntek 9 órára összehívja a rendkívüli közgyűlést, ahol a képviselők újra dönthetnek a partfal felújításához, az SZKT és a színház működéséhez szükséges többlet források biztosításáról. A polgármester arra kérte a képviselőcsoportok vezetőit, hogy a város működéséhez és fejlődéshez nélkülözhetetlen előterjesztéseket szavazzák meg és mentesítsék azokat a pártpolitikai vitától” – olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.