Közélet

Olcsón bérelhető fedélzeti eszközzel is fizethető az e-útdíj

Olcsón bérelhető fedélzeti eszközzel is fizethető az e-útdíj

2013. szeptember 9., hétfő
Olcsón bérelhető fedélzeti eszközzel is fizethető az e-útdíj

Olcsón bérelhető, szivargyújtós egységeket kínál akcióban egy vállalkozás az e-útdíj megfizetésére a fuvarozóknak.

Az akcióban egyenként havi 100 forintért kínálja fel 10 ezer darab egység bérlését az Auto Securit Zrt. flottakövető társaság szeptember 11-től, de a kvótát nagy érdeklődés esetén tovább bővíthetik - mondta az MTI-nek

Windisch Mira

, a cég vezetője. Emlékeztetett arra, hogy szeptember 1-jétől emelkedett a bírságok összege, és naponta akár háromszor is megbüntethetik a teherautósofőrt, ha fizetés nélkül közlekedik díjköteles úton. A bérletre kínált egység használata egyszerű, a hu-go.hu rendszerében elvégzett regisztráció után már közlekedhet is vele a sofőr - mondta a szakember. Hozzátette, hogy a legolcsóbb egységeket a piacon 25 ezer forintért lehet beszerezni, és tudomása szerint az általuk kínált fedélzeti eszközt - vagy ahhoz hasonlókat - árulnak mások is, de nincs a piacon hasonló konstrukciójú bérleti lehetőség. Az Auto Securit Zrt.-t 2000-ben alapították. A 2011-es árbevétel 687 millió forint, az adózás előtti eredmény 196 millió forintot tett ki, tavalyi az árbevétele 567 millió forint, az adózás előtti eredménye pedig 151 millió forint volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.