Bulvár

Lopássorozat elkövetői kerültek rács mögé

Lopássorozat elkövetői kerültek rács mögé

2013. szeptember 27., péntek
Lopássorozat elkövetői kerültek rács mögé

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az algyői körzeti megbízottakkal együttműködve egy fél évvel ezelőtt kezdődő lopás - sorozatot derített fel a napokban.

A megalapozott gyanú szerint 2013 februárjában

K. Attila

34 éves és

R. Attila

25 éves algyői lakosok a település Kastélykert utcájának egyik ingatlanjáról mintegy 450 liter üzemanyagot tulajdonított el az udvaron parkoló munkagépekből - olvasható a rendőrség honlapján. Néhány hónappal később K. Attila Szeged egyik halastavának telephelyére hatolt be jogosulatlanul és az ott lévő csónakházból két fűkaszát és egy csónakmotort tulajdonított el. Az elkövető a lopással szerzett zsákmánya körét egy Algyőről ellopott Trabanttal, valamint egy Iveco tehergépkocsival is bővítette. Utóbbi járművet a rendőrök júliusban a 47-es számú főút mellett találták meg. A szegedi nyomozók az algyői körzeti megbízottakkal közösen a kitartó rendőri munka és a széles körű adatgyűjtés eredményeként 2013. szeptember 26-án elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Attilát és társát. A 34 éves elkövetőt a rendőrök lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatást. Társa, a 25 éves R. Attila ellen szabadlábon hagyása mellett folyik a büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.