Közélet

Kigyulladt egy román felségjelzésű busz az M5-ösön

Kigyulladt egy román felségjelzésű busz az M5-ösön

2013. szeptember 9., hétfő
Kigyulladt egy román felségjelzésű busz az M5-ösön
Kigyulladt egy busz az M5-ös autópályán

A belső sávon megindult a forgalom az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán a 137-es kilométerénél, melyet egy hajnalban kigyulladt autóbusz miatt zártak le - tudatta a rendőrség hétfő reggel.

A belső sávon megindult a forgalom az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán a 137-es kilométerénél, melyet egy hajnalban kigyulladt autóbusz miatt zártak le - tudatta a rendőrség hétfő reggel. A police.hu tájékoztatása szerint, a műszaki mentés várhatóan a délelőtti órákig tart, ezért torlódásra lehet számítani. A rendőrség azt javasolja, hogy a torlódás elkerülése és a gyorsabb haladás érdekében a Budapest felől Szeged felé közlekedők a kiskunfélegyházi lehajtónál az 5-ös főúton kerüljék el az útszakaszt. Hajnalban egy külföldi rendszámú, emeltes autóbusz kigyulladt az autópályán Kistelek közelében, ezért átmenetileg teljesen lezárták a Szeged felé tartó sávot a 137-es kilométernél. A balesetben senki sem sérült meg, a 17 utas és a buszvezető időben el tudta hagyni a járművet.

Korábban:

M5-ös autópálya 138-as kilométer szelvényénél hajnalban egy kétszintes külföldi autóbusz teljes terjedelmében égett. A rendelkezésre álló információk szerint emeletes autóbusz haladt Szeged felé Budapest irányából szeptember 9-én a hajnali órákban, amikor a jármű - eddig ismeretlen okokból - kigyulladt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Az autóbuszban utazó 17 utast a katasztrófavédelem beavatkozást végző kecskeméti és kiskunfélegyházi egységei egy közeli pihenőhelyen helyezték el. Az autópályán teljes útzár volt érvényben az oltás idején - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.