Közélet

Fidesz: hagyják nyugodtan dolgozni a pedagógusokat!

Fidesz: hagyják nyugodtan dolgozni a pedagógusokat!

2013. szeptember 4., szerda
Fidesz: hagyják nyugodtan dolgozni a pedagógusokat!

A Fidesz a gyermekek, a szülők és a pedagógusok nyugalma érdekében arra kéri "az egymással hatalmi harcot vívó bukott baloldalt, hogy hagyja nyugodtan dolgozni az iskolákat".

A nagyobbik kormánypárt szerdán adta ki az erről szóló közleményét, azt követően, hogy a Demokratikus Koalíció politikusa,

Arató Gergely

azt mondta: már a tanév harmadik napjára kiderült, hogy a központosított állami iskolai rendszer a jelenlegi formájában működésképtelen. A Fidesz erre reagálva közölte: a Gyurcsány-Bajnai-szövetség megfeszülve verseng egymással, hogy ki tud nagyobbat mondani és nagyobb feszültséget kelteni, hogy elnyerje a pedagógusok kegyeit. Hozzátették: az iskolai tanév rendben megkezdődött, egyedül a hatalmi harcot vívó baloldali politikusok zavarják a nyugodt munkát. A hátrányos helyzetű gyermekek soha annyi támogatást nem kaptak az iskolakezdéshez, mint most, és a jelenlegi kormány több mint 150 ezer pedagógus számára fizetésemelést adott, nem pedig felmondó levelet, ahogy azt a Gyurcsány-Bajnai-kormány tette - közölte a Fidesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.