Közélet

Fidesz: a bukott baloldal bűnözőkkel készül a választásra

Fidesz: a bukott baloldal bűnözőkkel készül a választásra

2013. szeptember 12., csütörtök
Fidesz: a bukott baloldal bűnözőkkel készül a választásra

A Fidesz szóvivője szerint a bukott baloldal bűnözőkkel készül a választásra, Bajnai Gordonéknak ugyanis a maffiózómúlt sem akadálya a szövetségkötésnek.

Selmeczi Gabriella

ezt arra utalva mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy szerdán a PestiSrácok.hu arról írt: Bajnai Gordon egy orgazdaságért elítélt, kétes hírű vállalkozóval - aki jelenleg egy civil egyesület vezetője - kampányolt májusban Komáromban. A Fidesz szóvivője a cikket úgy kommentálta, hogy ezzel egy újabb botrányra derült fény az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon háza tájáról, "egy elítélt bűnözővel szövetkezett a választási győzelemért" a volt miniszterelnök. A maffiózókörökben "Kis Görbe" névre hallgató vállalkozót, akivel közösen kampányolt Bajnai Gordon Komáromban, korábban jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett orgazdaságért jogerősen elítélték - mondta Selmeczi Gabriella, hozzátéve, hogy a "Bajnai Gordon új szövetségese" által vezetett banda fő profilja a motorcsónaklopás volt, de megpróbálkoztak azzal is, hogy benzint csapoljanak le egy tankhajóról. A kormánypárt szóvivője mindezt úgy értékelte: az erkölcsi bizonyítvány megléte messze nem szükséges Bajnai Gordonéknak ahhoz, hogy szövetséget kössenek valakivel, hiszen a maffiózómúlt sem akadály. Ilyen a bukott baloldal: együtt bűnszövetségben, bárkivel, "Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai bűnözőkkel együtt, kémekkel, 'Kis Görbékkel', Portikokkal készül a választásokra" - fogalmazott Selmeczi Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.