Közélet

Együtt építheti Szeged a Tappancs kenneljét

Együtt építheti Szeged a Tappancs kenneljét

2013. szeptember 23., hétfő
Együtt építheti Szeged a Tappancs kenneljét
napfenypark_adomyany

Adományával bárki hozzájárulhat a Tappancs Állatvédő Alapítvány bővítéséhez, a felajánlásokat a Napfény Parkban várják október 4-ig!

A szegedi Napfény Park Bevásárlóközpont a társadalmi felelősségvállalási programján belül úgy döntött, hogy hozzájárul a Tappancs Állatvédő Alapítvány menhelyén zajló kennel építéséhez - olvasható az alapítvány közleményében. Az akció szeptember 15-én, a bevásárlóközpont ötödik születésnapján kezdődött és október 4-ig tart, aminek keretében a Napfény Parkban elhelyezett gyűjtőládába minden segítő szándékú ember elhelyezheti adományát. Aki több, mint 200 Ft-tal támogatja az Alapítványt, az cserébe egy matricát kap, amit aláírás után felragaszthat az erre az akcióra készített 'Tappancs' Falra. Ezzel jelképesen megvált egy téglát az épülő kennelben! A Tappancs önkéntesei hétköznap 14-18-ig, hétvégén 10-18-ig várják a felajánlásokat. Az összegyűlt adományok az Állatok Világnapján, október 4-én adják át! Részletek a

Tappancs

és a

Napfény Park

honlapján olvashatóak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.