Közélet

Brutális amerikai izomautók a Szeged Plaza folyosóin

Brutális amerikai izomautók a Szeged Plaza folyosóin

2013. szeptember 6., péntek
Brutális amerikai izomautók a Szeged Plaza folyosóin

Dodge Viper SRT10. Közel 1000 lóerővel, 40 literes fogyasztással és olyan hangorkánnal, amely Újszeged nyugodtabb részein minden bizonnyal azonnali csendháborításnak minősülne a slusszkulcs elfordítását követően. Ez a kocsi hibrideket eszik reggelire, TDI-ket falatozik ebédre és német prémiummodelleket nassol uzsonnára. Szeptember 14-én viszont megadja magát a Szeged Plaza vásárlói előtt, és öblös hangon doromboló, bestiális szobacicává alakul a Made in Amerika című rendezvényen.

madeinamerika_plakat

A Szeged Plaza az amerikai autóipar legbrutálisabb fenevadjait szabadítja a városra szeptember közepén: az átépített Ford Mustangok, régi és új Shelby GT500-asok, Dodge Chargerek, Chevrolet Camarók, Corvettek, Challengerek mellett második világháborús terepjárók, az Elvis-korszak sirályszárnyas kabriói, egy teljesen egyedi Ford GT40 és egy 1929-es, több száz lóerős hotrod is a bevásárlóközpont folyosóin parkol majd. Parkol? Dehogy is, hiszen az autók többsége amerikai izomautó-taxiként funkcionálva felejthetetlen élményben részesíti a Szeged Plaza vásárlóit, akik a különféle megmérettetéseken, játékos feladatokon beszállókártyákat nyerhetnek a szuperautók fedélzetére. Öveket bekötni, indulunk!! A Made in Amerika című egész napos show az izomautó-invázión kívül Szeged első Elvis-imitátor versenyével, látványos amerikai sportbemutatókkal, nyílt rodeobika-bajnoksággal, a New York-ban felnőtt Király Viktorral és hazánk egyetlen rockabilly bandájával, a Mystery Gang-gel várja az amerikai életérzés szerelmeseit.

Szeptember 14-e, Szeged Plaza: Made in Amerika – éld át az amerikai álmot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.