Közélet

Sakkozz a Bor téren Papp Petrával!

Sakkozz a Bor téren Papp Petrával!

2013. szeptember 3., kedd
Sakkozz a Bor téren Papp Petrával!
papppetra01_gs

Sakk-kedvelők jelentkezését várják 30 táblás szimultánhoz, melyre szeptember 21-én délután három órától kerül sor a Bor téren. A sakkpartner a szegedi Papp Petra, női nemzetközi nagymester lesz.

A jelentkezés feltétele a mellékelt sakk kvíz kitöltése minél több helyes válasszal. A sakk-kvíz

letölthető az alábbi címről.

A kitöltött kvízt az info@varoskep.szeged.hu címre kell visszaküldeni szeptember 13-án délután 16 óráig. A szimultánra lehetősége lesz bekerülni a szeptember 21-én 11 órakor ugyanitt megrendezésre kerülő előverseny 1-3. helyezettjének is. Az előversenyre jelentkezni az info@varoskep.szeged.hu címen lehet szeptember 16-án délután 16 óráig, illetve a verseny előtt a helyszínen. Az előversenynél a játékidő 2x10 perc sakkórával. A verseny körmérkőzéses, vagy hétfordulós, svájci rendszerű lesz. A legjobb hat sakkozó

Herpai József

„SAKOCA - Sakk-könyv kezdőknek” című könyvével térhet haza. A fődíj egy sakktorta a Harmónia Cukrászda és Kávézó jóvoltából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.