Bulvár

Azt állította, hogy megverték, kiderült, hogy késelni akart

Azt állította, hogy megverték, kiderült, hogy késelni akart

2013. szeptember 20., péntek
Azt állította, hogy megverték, kiderült, hogy késelni akart

Hamis vád miatt is feljelentették a rendőrök a garázda baksi férfit, aki azt állította, hogy megverték, de mint kiderült, ő támadt késsel egy testvérpárra - írja a police.hu.

Az egyik baksi kocsmából hívta a Kisteleki Rendőrkapitányságot február 22-én este

H. László

, aki bejelentette, hogy hárman durván bántalmazták, melynek következtében súlyos sérüléseket szenvedett el. A nyomozás kiderítette, hogy a férfi panaszából egy szó sem igaz, ugyanis pont a 46 éves baksi lakos volt az, aki késsel támadt egy testvérpárra a sörözőben. A két sértett lefegyverezte a támadót, így senki sem sérült meg. A Kisteleki Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a „panaszos” ellen. Időközben a nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte. A nyomozás végén a rendőrök feljelentették H. Lászlót a Szegedi Nyomozó Ügyészségen is, ugyanis a megalapozott gyanú szerint hamisan vádolt három embert bűncselekmény elkövetésével. Aznap egyébként nem ez volt az első dolga a rendőrökkel. A 46 éves férfi már délelőtt kihívta az egyenruhásokat, és bejelentette, hogy hárman megverték. Akkor valótlan bejelentés miatt szabálysértési eljárás indult ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.