Sport

Vízilabda: három új név készül a Lakó-csapattal + FOTÓK

Vízilabda: három új név készül a Lakó-csapattal + FOTÓK

2013. augusztus 8., csütörtök
Vízilabda: három új név készül a Lakó-csapattal + FOTÓK
noivizilabda_edzes_038_ia

Az elmúlt héten belevágott felkészülésébe Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata, ahol történt pár változás a keretben.

Maximális kihasználtságon pörgött a SZUE szerda délután is, amikor kint jártunk a női vízilabdacsapata edzésén.

Lakó Gábor

rendületlenül tréninget fúj a lányoknak este hat órától, míg délelőttönként a sportuszodában róják a kilométereket a karok és a lábak. "Volt némi jövés-menés nálunk a nyáron:

Tóth Petra

egy évre elköszönt tőlünk, a francia Bordeaux csapatát erősíti, ugyanakkor három fiatal, 1995-ös és 1996-os születésű tehetséges játékos érkezett hozzánk a Honvédtól,

Doktor Márta, Kocsis Szabina

és

Balogh Emília

személyében, akik ősztől a Szegedi Tudományegyetemen folytatják felsőfokú tanulmányaikat" - mondja a vezetőedző, miközben az újakat igazítja el. Látjuk, a fél medencés zsúfolt edzésen nem teljes a létszám:

Miklós Dóra

az utánpótlás-válogatottal Görögországban készül a rövidesen kezdődő augusztus 19-25. közötti U20-as világbajnokságra, ahol Oroszország, Brazília és Nagy-Britannia lesz a csoportellenfél a D jelű kvartettben. Amíg ő

Mihók Attila

csapatának tagjaként szerepel, az itthon maradók sem unatkoznak: az októberi, közelebbről még nem ismert bajnoki rajtig a felkészülést edzőmeccsek és nemzetközi torna is színesíti. "Augusztus második felében, 23-24-én a télen nálunk járt ír csapat látogat ismét hozzánk, itt elsősorban az ifik fognak játszani" - kezdi sorolni Lakó Gábor, miközben az említett fiatalok a fél medencében kezdik erőnléti gyakorlataikat, a felnőtt csapat tagjai pedig taktikai elemeket kezdenek el gyakorolni. A tervek szerint nem marad el a korábban is oly népszerű nemzetközi női vízilabdatorna, a Taylor&Nash Kupa sem. "Szeptemberben ismét megrendezzük a Taylor&Nash Kupát, amelynek pontos időpontját a bajnoki rajthoz igazítjuk, hogy a felkészülésbe megfelelően tudjuk beilleszteni. A tavalyihoz hasonlóan a BVSC-t és az Eger együttesét, valamint a moszkvai Izmailovót szeretnénk meghívni" - tudtuk meg az edzőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.