Bulvár

Visszaeső marhatolvajokat fogtak a rendőrök

Visszaeső marhatolvajokat fogtak a rendőrök

2013. augusztus 6., kedd
Visszaeső marhatolvajokat fogtak a rendőrök
20130608152051

Csongrádi és felgyői tolvajok tíz szarvasmarhát vittek el az utóbbi hetekben Hódmezővásárhelyről, Mindszentről és Felgyőről - írta a police.hu.

Mint ismert, csongrádi és felgyői tolvajok az elmúlt hetekben összesen tíz marhát vittek el Hódmezővásárhelyről, Mindszentről és Felgyőről. Őket egy újabb bűncselekmény előkészületei közben fogták el a hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók augusztus 3-án Szentes külterületén. A bűncselekmény-sorozatot

Cs. Péter

51 éves felgyői lakos és 22 éves csongrádi fia,

Cs. Bence

tervelte ki, akik

K. Norbert

26 éves csongrádi lakost bérelték fel arra, hogy a sofőrjük legyen. A jószágokat egy bérelt kisteherautó csomagterében vitték el a tanyákról és a legelőről. A hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók egy állatot foglaltak le a tetten érés után. A további nyomozási cselekmények eredményeként a békés megyei nyomozók – a hódmezővásárhelyi rendőrök megkeresésére - 2013. augusztus 6-án egy újabb szarvasmarhát foglaltak le az egyik gyanúsított kétegyházi házában, amit Felgyőről loptak el. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat őrizetbe vette, a Szegedi Járásbíróság pedig Cs. Bence előzetes letartóztatását, míg Cs. Péter és K. Norbert házi őrizetét elrendelte - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.