Bulvár

Tehenet gázolt a vonat Szentesnél

Tehenet gázolt a vonat Szentesnél

2013. augusztus 15., csütörtök
Tehenet gázolt a vonat Szentesnél

Szentes és Nagytőke közötti tehenet gázolt el egy vonat szerdán, késő este pedig egy baleset is történt az 5408. számú úton.

A nap folyamán ismét a szabadtéri tüzek adták a legtöbb munkát a tűzoltóknak. Három esetben aljnövényzet, száraz fű égett - Szatymazon fél hektár, Zákányszék térségében egy hektár, Makón 30 négyzetméter területen -, Szegeden pedig egy személygépkocsi tüzéhez vonultak ki munkatársaink. A Szentes és Nagytőke közötti vasútvonalon egy vonat tehenet gázolt el és maga alá gyűrte az állatot. A szentesi tűzoltók kéziszerszámok segítségével avatkoztak be, hogy a jármű folytathassa útját. Szegeden egy személyautó hajtott fel egy járdaszigetre, amin fennakadt, így szegedi egységünknek kellett onnan leemelnie. Késő este az 5408. számú úton egy személygépjármű teherautóval ütközött. Egy személy a járműbe szorult, akit a szegedi egység kiérkezésére a mentősök kiemeltek, a járművek áramtalanítását, az útpálya felszabadítását tűzoltóink végezték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.