Közélet

Táncra fel! – toborzás a Ritmusnál + VIDEÓ

Táncra fel! – toborzás a Ritmusnál + VIDEÓ

2013. augusztus 30., péntek
Táncra fel! – toborzás a Ritmusnál + VIDEÓ
ritmus

Nyolcadik évadját kezdi meg a szegedi Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió. Eddig Szegeden és Hódmezővásárhelyen, októbertől azonban már Algyőn, Makón és Mórahalmon is várják azokat a fiatalokat, akik kedvet éreznek a tánchoz.

Már óvodáskortól várják azokat, akik szeretnének többféle táncstílussal megismerkedni, ezen felül kisiskolás, junior és felnőtt csoportokat is indítanak, s versenyeken is részt vesznek a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió táncosai.

Ahogy már beszámoltunk róla

, szép sikereket tudhat magáénak a stúdió, nemcsak itthon, hanem

nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak

táncosaik. Nem kizárólag azoknak a jelentkezését várják, akik versenyeznének, Tombácz Hajnalka koreográfus mindenkinek ajánlja a tánctanulást. „Alap állóképességet ad a tánc, köztudott, hogy a kicsiknél kimondottan fontos a koordinációs képességek fejlesztése, mindemellett egyfajta életmód is” – fogalmazott hozzátéve, egy családot is kap az ember, hiszen a stúdió tagjai rendszeresen együtt töltik szabadidejüket is, nemcsak az órákon találkoznak. Srácok jelentkezését is várják, igaz egyre többen jelentkeznek, de még mindig a lányok vannak túlsúlyban. „A fiúk, testalkatukból adódóan is sokkal fogékonyabbak a táncra, csak ezt sokan nem hiszik el közülük” – tette hozzá. http://www.youtube.com/watch?v=LLMBN369IrI Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió Szegeden heti két órát hirdet, a versenyzőknek plusz órákat, ezen felül fellépések, workshopok és gálák is várják a jelentkezőket. Beiratkozni Szegeden szeptember 2-án, hétfőn, 5-én és 9-én lehet 16 és 19 óra között az Átrium Üzletházban. Hódmezővásárhelyen a Hódtói Sport- és Szabadidőközpontban szeptember 3-án és 10-én várják a jelentkezőket 17 és 19 óra között. Algyőn, Makón és Mórahalmon októbertől várják a táncolni vágyó fiatalokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.