Közélet

SZIN-es pillanatok a Telinen!

SZIN-es pillanatok a Telinen!

2013. augusztus 21., szerda
SZIN-es pillanatok a Telinen!
SZIN 2013

Augusztus 20-án kezdetét veszi a Napfény városának legnagyobb zenei fesztiválja: a Szegedi Ifjúsági Napok, ahol a Telin Televízió is képviselteti magát.

A szegedi nyár SZINfoltja téged is SZINvitál. Ha ott leszel, okkor SZINte biztos, hogy összefutunk, hiszen fotósunk folyamatosan járja a SZINteret, hogy SZINes képet készítsen Rólad is, amit a telin.hu honlapról tudsz majd letölteni. Persze érdemes lesz csekkolni videóinkat is, hiszen készítünk rengeteg SZINterjút, és megmutatunk sok SZIN(m)patikus kikapcsolódási, feltöltődési és szórakozási lehetőséget is. Tehát minden ami az idei Szegedi Ifjúsági Napokat illeti az látható lesz a TELIN Televízió műsorán és a

telin.hu

weboldalon. Ettől biztos megugrik majd a SZINteligencia hányadosod! Augusztus 21-25. között sztárinterjúkkal, a SZIN legjobb pillanataival, színes tartalommal várja 18 órai kezdettel nézőit a Telin Televízió!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.