Bulvár

Sértettből gyanúsított lett a lábon szúrt szentesi férfi

Sértettből gyanúsított lett a lábon szúrt szentesi férfi

2013. augusztus 23., péntek
Sértettből gyanúsított lett a lábon szúrt szentesi férfi

Először sértettként hallgatta ki a rendőrség a lábon szúrt szentesi férfit, majd a támadás hátterére is fény derült - írja a police.hu.

Mint ismert, egy 21 és egy 18 éves szentesi testvérpárt gyanúsít a Szentesi Rendőrkapitányság azzal, hogy augusztus 17-én este egy helyi rendezvényen lábon szúrtak egy férfit, míg egy másikat bántalmaztak. Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A fiatalok ellen országos elfogatóparancsot bocsátott ki a rendőrség. A testvérpár másnap feladta magát. Testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ellenük büntetőeljárás. A szentesi nyomozók a beszerzett tanúvallomások és kamerafelvételek alapján megállapították, hogy a támadás előzménye az volt, hogy a később bántalmazott férfi több alkalommal ököllel megütött, majd fejbe rúgott egy 17 éves fiút. A szóváltás, majd a tettlegesség és a késelés ebből alakult ki. A Szentesi Rendőrkapitányság 2013. augusztus 22-én előállította a 30 éves férfit, akit garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A három gyanúsítottal szemben a további büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.