Sport

Sándorfalva - Algyő: a fiatalos lendület a rutin ellen

Sándorfalva - Algyő: a fiatalos lendület a rutin ellen

2013. augusztus 24., szombat
Sándorfalva - Algyő: a fiatalos lendület a rutin ellen
sandorfalva_algyo_17_il

Vasárnapra is marad megyei rangadó: a tavalyi bajnokesélyes Algyő rutinos focistái a nyáron megfiatalodott Sándorfalva otthonában vendégszerepelnek.

A két gárda összecsapása mindig küzdelmes csatát ígér, s ez az elmúlt szezonban sem volt másképp: ősszel a sándorfalvi műfüvön

nem bírtak egymással a felek (0-0)

, tavasszal Algyőn aztán a hazaiak gyűjtötték be a három pontot (2-1). Egy évvel korábban azonban

mind idegenben

,

mind otthon

a sándorfalviak diadalmaskodtak, egyaránt 1-0-ra.

Tóth János

tanítványai - akik a legutóbbi bajnoki címért zajló tavaszi versenyfutásban a legjobban lemaradva végül a 7. helyen zártak - az idei esztendőt egy nagymágocsi 0-0-val kezdték, a klubelnök

Széll József

megítélése szerint igen alacsony színvonalú, küszködős mérkőzésen, ráadásul hétközi kupameccsüket sem játszották le, később pótolják.

Takács Zoltán

ezüstérmes egységének ugyanakkor több sikerélmény jutott: a nyitófordulóban hazai közegben verték a Csongrádot, szerdán a kupában pedig valósággal gáláztak Maroslelén, 10-2-es diadalt aratva - támadójuk,

Hegedűs Tibor

külön is parádézott 5 góljával.

Sándorfalva: vigyázó szemetek az ifjakra vessétek!

ONLINE!

A Sándorfalva SK - Algyő SK megyei rangadót a SZEGEDma.hu vasárnap 17 órától élőben közvetíti! Szurkoljon velünk kedvenceinek!

"

Hét játékos távozott

tőlünk a nyáron, megújult csapatunk így az egyik legfiatalabb lett a megyében. Nagyon bízunk tehetséges ifjainkban, s hajtós, jó meccset várunk a műfüves pályán" - mondta el a SZEGEDma.hu-nak Széll József. A Sándorfalva SK elnöke hangsúlyozta: kétségtelenül a fiatalság és a rutin összecsapása lesz a találkozó, s noha a papírforma kicsit talán inkább a vendégeknek kedvez, ők bíznak benne, hogy meglepetéscsapat lesz egységük a bajnokságban, s ezt már ezen a találkozón is igazolni tudják. "Játékban fel fogjuk venni a versenyt az Algyővel, ahol nagyon sokat nyom a latba érettebb a játékuk, az hogy évek óta együtt van a csapatuk. Ettől függetlenül hiszem, hogy a játéktudásunk elegendő az ellenfél két vállra fektetéséhez. S nem csak ifjúi lendületünkben bizakodhatunk: keretünkben mindenki egészséges, és eltiltottunk sincs" - tette hozzá a szakember.

Algyő: elszánt ellenfél ellen, a műfüvön is nyerni kell!

"Ebben a bajnokságban minden mérkőzés nehéznek tűnik, ez alól a Sándorfalva elleni sem kivétel, mindenképp jó meccsre számítok, hiszen velük mindig ilyen mérkőzéseket vívunk. Az 1. fordulóban Nagymágocson játszottak gól nélküli döntetlent, most pedig első hazai mérkőzésük következik. Emiatt nyilván nehezebb dolgunk lesz, ráadásul műfüvön játszunk, ami más játékstílust követel meg a hagyományosnál. Mindezektől függetlenül célunk nem változik, győzni szeretnénk idegenben is" - árulta el előzetesen Takács Zoltán. Az algyői mester hozzátette,

Takács Roland

letöltötte eltiltását, így a lapok miatt hiányzójuk nem lesz, ám

Sebők László

és

Daróczi László

még sérüléssel bajlódnak. A hétközi, 10-2-re nyert kupameccsét úgy tűnik, épségben megúszta a csapat, amit azért kell kihangsúlyozni, mert - mint a tréner emlékeztet - a maroslelei pálya "finoman szólva sem biliárdasztal..."

A Sándorfalva várható kerete:

Batik G., Garamvölgyi G. (kapusok), Grósz, Bálint D., Bálint T., Kovács G., Molnár D., Varga R., Kalász, Széll, Gémes, Mihalkó D., Fodor, Koncz R., Szabó T., Gyarmati.

Az Algyő várható kerete:

Szűcs M. (kapus) Laczkó J., Gábor, Gonda A., Takács R., Gyimesi, Mohácsi, Pataki, Hegedűs, Kohajda, Hadár, Sebők, Orosházi, Kiss B., Révész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.