Közélet

Pörgesd fel az anyagcserédet egészségesen

Pörgesd fel az anyagcserédet egészségesen

2013. augusztus 21., szerda
Pörgesd fel az anyagcserédet egészségesen
anyagcsere-gyorsito

A túlsúllyal küzdők számára ezerféle diétás módszer és fogyókúrás étrend létezik, s a szétválasztó táplálkozástól kezdve a villámdiétákon át egészen a teljes életmódváltást megkövetelő módszerekig számos lehetőség áll rendelkezésükre ahhoz, hogy a nem kívánt kilók végleg leolvadjanak, és a tükörbe pillantás magabiztossággal teljen meg.

Idén nyáron egy új őrület tapasztalható a sztárok és fogyni vágyók körében, ez pedig nem más, mint a zöld kávé, mely az.

Egészségbolt egyik legnépszerűbb termékének számít.

De milyen hatásmechanizmusnak is köszönheti a termék hatékonyságát? A zöld kávéban megtalálható antioxidáns remek ellenszere a makacs zsírpárnáknak, hiszen hasonlóan a citrusfélékhez, mintegy elégeti a zsírt, aminek köszönhetően 12 heti fogyasztásával akár 6 kilóval is kevesebbet mutathat a mérleg. Azt azonban fontos tudni, hogy kizárólag a pörköletlen kávészemek alkalmazhatók e célra. A zöld kávéban megtalálható jótékony hatású anyagok a glükóz felszívódásának meggátolásával járulnak hozzá a súlycsökkentéshez. Mivel a vérben így kevesebb glükóz lesz, a szervezet kénytelen az elraktározott zsírból energiához jutni, aminek nyilvánvaló következménye, hogy a fogyás beindul. Azonban nem csak azoknak ajánlott a zöld kávé fogyasztása, akik kilóikból kívánnak veszíteni, hanem azoknak is, akik cukorbetegség tüneteivel kénytelenek együtt élni. A klorogénsavak a vércukorszint csökkentésével fejtik ki pozitív hatásukat, s a zöld kávé rendszeres fogyasztása kimutathatóan normalizálja az inzulintermelést. Az élénkítő hatás a szellemi munkát végzők számára is hasznos, s az anyagcsere gyorsításával szintén az elraktározódott felesleget csökkenthetjük. Mivel ízlésünk nem lehet azonos, és vannak, akik nem kedvelik az ital ízvilágát, így a piacon már kapszula formájában is beszerezhető a zöld kávé, mely hatóanyagait tekintve semmiben sem különbözik az italtól. Olyan anyagokkal kiegészítve vásárolhatóak meg ezek a termékek, melyek önmagukban is fogyasztó hatásukról ismertek, mint például az ananász, a króm, vagy a chili. A napi folyadék szükségletet pedig akár pezsgőtablettaként történő fogyasztással is kielégíthetjük. A természetes hatóanyagokat mindenképpen javasolt az egészség és a fogyás szolgálatába állítani, hiszen régóta szolgálják a fitt és energikus mindennapokat. Az

Egészségbolt széles választékában

mindenki megtalálja azokat a termékeket, amelyek maximálisan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Érdemes egy lehetőséget adni a már sokat bizonyított készítményeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.