Közélet

Elsőfokúra mérsékelték a figyelmeztetés Csongrád megyében (FRISSÍTVE)

Elsőfokúra mérsékelték a figyelmeztetés Csongrád megyében (FRISSÍTVE)

2013. augusztus 26., hétfő
Elsőfokúra mérsékelték a figyelmeztetés Csongrád megyében (FRISSÍTVE)
eso04_gs

Elsőfokú, sárga riasztásra mérsékelte a délelőtt kiadott narancssárga jelzést az Országos Meteorológiai Szolgálat Csongrád Megyében.

A meteorológiai honlap szerint kis valószínűséggel kialakulhat heves zivatar megyénkben, a másodfokú riasztást azonban hétfő délután mérsékelte. A szomszédos Békés megyében még mindig narancssárga figyelmeztetés van érvényben.

Korábban írtuk:

Heves zivatar és felhőszakadás miatt második szintű, narancssárga figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat Csongrád és Békés megyére. A nyugat-magyarországi megyéket leszámítva az egész országra elsőfokú figyelmeztetés van érvényben, míg Csongrád és Békés megyére második szintű, narancssárga figyelmeztetést adott ki az

Országos Meteorológiai Szolgálat

hétfő délelőtt. Heves zivatar kialakulására is számítani lehet károkozó szél vagy nagy méretű jég kíséretében, rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

figyelmeztetes0826

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.