Közélet

Majdnem minden árva kutya gazdira lelt az Árkádban

Majdnem minden árva kutya gazdira lelt az Árkádban

2013. augusztus 23., péntek
Majdnem minden árva kutya gazdira lelt az Árkádban
tappancs_arkad_mj-050

Nagy sikerrel zárult a Tappancs Állatvédő Alapítvány Árkádban tartott rendezvénye, ahol tizenegy gazdijelölt fogadhatott örökbe egy menhely gondozásában élő állatot.

Egy

rendhagyó szervezésű rendezvény

zajlott le az elmúlt héten az Árkád Szegedben. A szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvánnyal közösen döntöttek úgy, hogy a Hontalan Állatok világnapja alkalmából augusztus 9-18-ig megrendezik Szeged Legállatibb rendezvényét. A 10 nap alatt színes programok keretein belül hívták fel a figyelmet az árva állatok sorsára és az örökbefogadás fontosságára - írta közleményében a Tappancs. A bevásárlóközpont kinyitotta kapuit a menhely lakói előtt, így a kilátogatók személyesen találkozhattak 12 Tappancsos védenccel. A rendezvény rendkívül népszerű volt, és a sikerességét tekintve a kivitt 12 állatból 11-et a helyszínen örökbe is fogadtak. Az utolsó napon az Árkád Szeged igazgatója,

Vizsolyi Dániel

az bevásárlóközpont nevében jelképesen örökbe fogadta az egyik árva kutyust, és 1 évi ellátását vállalta anyagilag, így támogatva a Tappancs Alapítvány munkáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.