Közélet

Lángosért törtek be, a pénztárgépet vitték

Lángosért törtek be, a pénztárgépet vitték

2013. augusztus 31., szombat
Lángosért törtek be, a pénztárgépet vitték

Lángosért tört be egy sütödébe három szentesi fiatal, mivel azonban nem találtak ételt, a pénztárgépet és a mérleget vitték magukkal - írja a police.hu.

Egy szentesi lángossütőből érkezett feljelentés a Szentesi Rendőrkapitányságra arról, hogy 2013. augusztus 26-ára virradó éjszaka betörtek oda. A szentesi nyomozók néhány nap alatt kiderítették, hogy a bűncselekmény elkövetésével három helyi fiatal gyanúsítható. A 19 éves V. Alex és két fiatalkorú társa hazafelé tartottak, amikor megéheztek. Kitalálták, hogy betörnek a lángososhoz, hátha találnak ott már kisütött lángost. Nem jártak szerencsével, ezért a pénztárgépet és a mérleget lopták el. A három gyanúsított és negyedik társuk korábban egy szentesi tanyáról drótkerítést és fóliasátor-vázat, egy másik helyről pedig dinnyét vitt el. A fiatalok két kerékpárlopást is beismertek. Velük szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.