Sport

Labdarúgás: Nagy-duplával verte az Orosházát a Csongrád

Labdarúgás: Nagy-duplával verte az Orosházát a Csongrád

2013. augusztus 6., kedd
Labdarúgás: Nagy-duplával verte az Orosházát a Csongrád
UTC_Csongrad_MJ_15

Az idegenbeli döntetlen után hazai környezetben gólkirálya nélkül is legyőzte Békés megyei ellenfelét a Keller-csapat.

A Szertár Sportbolt Csongrád megyei I. osztály átigazolási körképe itt olvasható! Böngéssze végig, ki, honnan, hová igazolt az élvonalbeli csapatoknál!

Kegyetlen hőségben fogadta kedd este a Csongrád TSE a Békés megyei I. osztály hatodikját, az Orosházi Rákóczi Vasas SE-t. A két fél nemrégiben Békés megyében már összecsapott, akkor 3-3-ra végeztek. Ezúttal a hazai pálya előnyét érvényesíteni tudták

Keller Mihály

legényei, az edzőmeccseken továbbra is zseniális formában futballozó

Nagy Ádám

két találatának köszönhetően a

Polyák László

edzette ellenfelük fölé kerekedtek. A csongrádiak annak ellenére diadalmaskodtak, hogy gólkirályuk, a megyeválogatott tagjaként szombaton országos bajnoki címet is szerző

Bertók Gábor

munkahelyi elfoglaltság miatt ezúttal sem kaphatott szerepet. Baktai Zoltánék szombaton 10 órakor Kiskunfélegyházán vívják következő, egyben utolsó előtti felkészülési találkozójukat.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Csongrád TSE - Orosházi Rákóczi Vasas SE 3-2 (2-1).

Csongrád.

Csongrád:

Stankovics - Tomasovszki, Siha, Bodor, Bálint - Bánfi, Budai, Busa, Sándor - Nagy Á., Baktai. Csere: Bíró és Kökény (kapusok), Koncz, Ormándi, Cseh, Szabó, Kiss, Szőrfi. Vezetőedző: Keller Mihály.

Csongrádi gólszerzők:

Nagy Á. (2), Cseh R. Keller Mihály:

"Kicsit bővebb kerettel léptünk ezúttal pályára, mint a hétvégén Szarvason, ami meg is látszott a játékunkon. Próbálom most már élesíteni az együttest, hiszen másfél hét múlva, augusztus 17-én az előző évi ezüstérmes otthonában, Algyőn már bajnoki pontokért kell megküzdenünk. Igyekszem kialakítani azt a csapatot, melyre lehet építeni, s lassan már a kezdő tizenegy is körvonalazódik. Sajnos a felkészülési időszakban keveset tudok számítani Bertók Gáborra, aki rendkívül fontos láncszem. Ami jó hír, az erőnlétünk napról napra alakul, egyre jobb lesz, különösen azoknál, akik a megye II-ből vagy a megye III-ból kerültek föl. A rajtra őket is föl tudjuk építeni. Van még két edzőmeccsünk, s bízom benne, hogy 17-ére csúcsformába kerülünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.