Sport

Labdarúgás: egy gólt vágott a tompa Volán

Labdarúgás: egy gólt vágott a tompa Volán

2013. augusztus 7., szerda
Labdarúgás: egy gólt vágott a tompa Volán
beretkapeter_tiszavolan_mj-010

Ezúttal alacsonyabb fordulatszámon pörgött a Tisza Volán, mint legutóbb, így döntetlenre végeztek Beretkáék a Bács-Kiskun megyei bajnokkal szemben.

Tekintse át a megyei I. osztály teljes őszi menetrendjét!A Szertár Sportbolt Csongrád megyei I. osztály átigazolási körképe itt olvasható! Böngéssze végig, ki, honnan, hová igazolt az élvonalbeli csapatoknál!

Akadtak bőven érkezők és távozók az NB III-ból kiesett, megyei bajnokaspiráns Tisza Volánnál - ahogyan arról már korábban többször is beszámoltunk - miközben a keret magja egyben maradt.

Tóth Ákos

alakulatának ütőképességét jelzi, hogy mindhárom eddigi felkészülési meccsén diadalmaskodni tudott:

az FK 1899 Szeged 5-0-ra

kapott ki,

a Tápé 4-0-ra

, míg a Nagybaracska ellen

3-2-es győzelmet arattak

a kék-feketék. Az ellenfélnek, a Bács-Kiskun megyei bajnok félegyházi Honvédnak sem volt ismeretlen a Csongrád megyei fű, hiszen előbb

a Mórahalommal játszottak 0-0-s döntetlent

, majd

a Csongráddal nem bírtak

hazai környezetben (1-1). A kiskunfélegyháziak úgy látszik mágnesként vonzzák az ikszeket Csongrád megyei alakulatok ellen, ugyanis a Tisza Volán elleni találkozó is eldöntetlenül ért véget, miután egy sor helyzetet kidolgozott a kék-fekete alakulat, de csak egy alkalommal,

Beretka Péter

révén tudott eredményes lenni, míg a másik oldalon egy tizenegyest értékesítettek a vendégek, így 1-1-re végződött a kánikulában játszott, kimerítő találkozó. Tóth Ákos együttese legközelebb szombat délelőtt lép pályára, 11 órától az Atletico Békéscsaba Békés megyei III. osztályú gárdája lesz az ellenfél.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Tisza Volán SC - Kiskunfélegyházi HTK 1-1 (0-0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion.

Tisza Volán:

Szabó M. - Kormányos, Vida, Hacker, Grünvald, Buzási, Szilágyi, Puskás, Kulacsik, Faragó, Beretka.

Játszottak még:

Pénzváltó, Szabó A., Tóth A., Szalma G., Dargó, Puhalák, Mucsi, Kazi.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Szegedi gólszerzők:

Beretka. Tóth Ákos:

"Egy újabb hasznos találkozón vagyunk túl, amelyen fáradtan, tompán mozogtunk, ami részben az elvégzett munkának, részben a kánikulának tudható be. Ettől függetlenül megvoltak helyzeteink ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést, ám sorra kimaradtak, így döntetlenre sikerült hozni a felkészülési meccset a tavalyi Bács-Kiskun megyei bajnok ellen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.