Sport

Labdarúgás: az UTC vagy a Kistelek robog-e tovább?

Labdarúgás: az UTC vagy a Kistelek robog-e tovább?

2013. augusztus 23., péntek
Labdarúgás: az UTC vagy a Kistelek robog-e tovább?
utc_gs

Két olyan együttes nyitja a megye I. második fordulóját, melyet szenzációs győzelem röpíthet tovább. Ebből csak remek meccs kerekedhet!

Első alkalommal rendeznek kettős bajnokit idén a SZVSE-stadionban: a szombati napon két kiváló csörte várja a labdarúgóbarátokat. A vasutasok 17 órai kezdettel meccselnek majd a Szentessel, ezt megelőzően 15 órakor pedig az Ujszegedi TC és a Kisteleki TE csap össze. Mindkét gárda nagyszerűen kapta el a rajtot, fontos mérkőzést nyerte meg.

Major László

tanítványai az előző szezon bronzérmese,

a Csanádpalota otthonában diadalmaskodtak 3-2-re

, míg

Szabó Zsolt

legényei nem kevésbé fordulatos találkozón

odahaza verték 2-1-re a SZVSE-t

. A siker lendületet adott a két egységnek, s a jó forma a hét közben is igazolódott: az UTC a Derekegyház, a Kistelek pedig a Szatymaz ellen jutott tovább egyaránt 7-0-lal a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa első fordulójából. Ki folytatja tovább remek sorozatát?

Odafigyel látogatójára az UTC

ONLINE!

Az Ujszegedi TC - Kisteleki TE megye I-es csörtét a SZEGEDma.hu élőben közvetíti szombaton 15 órától! Szurkoljon velünk kedvenceinek!

"A Kisteleket ugyan nem sorolják az élcsapatok közé, ám mi egyáltalán nem vesszük félvállról őket, ismerjük ellenfelünket, tisztában vagyunk erejükkel, s tiszteletet parancsol a SZVSE ellen aratott diadaluk is. Hazai pályán azonban csak a győzelem jöhet számításban, így gondjaink ellenére is bízom benne, a csanádpalotai bravúr ad akkora lendületet, hogy be tudjuk húzni ezt a derbit. Sajnos nehezen álltunk össze.

Bitó Róbert, Szűcs Dániel

és

Bilics Igor

egyaránt sérüléssel bajlódik, míg az újonnan igazolt szerb hátvédünk,

Igor Tumbas

papírjai még nincsenek rendben. Remélem, legkésőbb a harmadik fordulóra már minden(ki) bevethető lesz, s végre komplett csapattal állhatunk ki" - nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak Major László, hozzátéve, ha így lesz, reális eséllyel pályáznak az első öt hely valamelyikére.

Nem áll be védekezni a Kistelek

A vendégek trénere, Szabó Zsolt elárulta, a múlt vasárnapi ki-ki meccsen elért győzelem nagyon feldobta a Kisteleket, kiváló hangulatban folyt a munka egész héten, ezt csak tovább fokozta a kupasiker. Annak ellenére is bizakodva várják a szegedi összecsapást, hogy nem ők számítanak favoritnak. "Pontot akarunk szerezni, jól akarunk játszani, s mellettünk szól, hogy nincs veszítenivalónk. Nehéz persze előre megjósolni, milyen játékra leszünk képesek, hiszen a futballban örök igazság, hogy minden csapat annyit nyújt, amennyit az ellenfele enged neki. Nem látom értelmét, hogy beássuk magunkat, beálljunk védekezni, nyílt sisakos hadrenddel készülünk. Célunk, hogy minden játékelemben felvegyük a versenyt az UTC-vel, futógyorsaságban és taktikai téren is. Egyedül a sérült

Getyinás Istvánra

nem számíthatok, ő előreláthatólag még egy-két hétig fog hiányozni" - tudtuk meg a szakembertől.

Tekintse meg Farkas Ádám SZVSE elleni gyönyörű találatát!

http://youtu.be/8XofT6oAEwI A meccs egyik izgalmas kérdése, vajon beverekszi-e magát a kezdőbe

Farkas Ádám

, aki a SZVSE ellen a szünetben beállva vállára vette együttesét, s csodagóllal döntötte el a három pont sorsát. "Eredetileg is úgy terveztem, hogy a félidőben küldöm be Ádámot, persze azzal nem számoltam, hogy hátrányban leszünk. Még Dorozsmáról ismerem őt, tisztában vagyok képességeivel, ugyanakkor jelenleg nincs olyan erőben, hogy végigjátssza a kilencven percet. Egyelőre még gondolkodom, hogy az UTC ellen vele vagy

Szél Róberttel

fussunk-e ki" - hallottuk Szabó Zsolttól.

Az UTC várható kezdőcsapata:

Tombácz - Mészáros Z., Dobi, Kerepeczki, Végh - Szentes-Bíró, Mészáros T., Brinszky, Dürgő - Gajdacsi, Bernát.

A Kistelek várható kezdőcsapata:

Szalkai - Tóth Á., Bosánszki M., Farkas B., Fődi - Rácz Z. vagy Zuh, Bárkányi, Zámbori, Lévai, Rostás - Szél R. vagy Farkas Á.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.