Sport

Kosárlabda: Miscevic a Szedeákot választotta

Kosárlabda: Miscevic a Szedeákot választotta

2013. augusztus 16., péntek
Kosárlabda: Miscevic a Szedeákot választotta
nemanjamiscevic_szedeak_edzes20_gs

Nemanja Miscevic megfelelt a próbajátékon a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapatánál, a 19 éves, magyar útlevéllel is rendelkező szerb kosaras azonban a Vojvodinától is kapott ajánlatot.

Miscevic (képünkön bal szélen, labdával)

néhány nap gondolkodási időt kért a szegedi vezetőktől, majd meghozta a döntést: a következő idényben szegedi színekben akar kosárlabdázni. "Nagyon örülök Nemanja pozitív válaszának. Az első hét alapján meggyőződésem, hogy amennyiben keményen dolgozik, szépen alakul majd a kosaras karrierje" – jelentette ki

Bonifert Domonkos

, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője. "Szükségem volt erre a néhány napra, hogy átgondoljam, készen állok-e a váltásra. A Szegeden töltött első héten nagyon jól éreztem magam, a társaim és a vezetők is mindent megtettek, hogy a beilleszkedéssel semmilyen problémám ne legyen. Már a tanulmányaimmal kapcsolatos teendőket is elintéztem az újvidéki egyetemen, és a jövő héten ismét csatasorba állok a Szedeáknál. Minden erőmmel arra törekszem, hogy sikeres szezonunk legyen" – mondta Nemanja Miscevic.

Toborzó!

A Naturtex-SZTE-Szedeák toborzót hirdet 2003. január 1-je után született, kosárlabdázni vágyó fiúk számára. Az ifjú kosarasokra hetente 3 edzés és havonta 2 mérkőzés vár. A 2003-2004-es születésű fiúk

Vezsenyiné Csaba Gabriellánál

(06-30/297-50-74), a 2005-2006-os születésűek

Széll Ágnesnél

(06-30/856-27-21) jelentkezhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.