ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Berecz Boglárka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Berecz Boglárka

2013. augusztus 7., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Berecz Boglárka
berecz_boglarka_5_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Berecz Boglárka

, mai Jó Arcunk körülbelül egy hónapja érkezett vissza hazánkba Amerikából, ahol egy évet töltött el. Egy pályázat útján került ki tanulni, és hihetetlenül élvezte, örök barátságokat kötött, nagyon jó élményekkel gazdagodott. Szeptembertől viszont minden visszakerül a rendes kerékvágásba, ugyanis a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium humán szakos tanulója, ott fogja továbbra is koptatni a padot. Szegeden él, és imádja a várost, szerinte mindent meg tud adni a fiataloknak, amire szükségük van. Amerika is tetszett neki, de nem költözne ki oda, viszont az ottani barátait bármikor kimenne meglátogatni.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 17 éves lány művészléleknek vallja magát, szeret festeni, írogatni, és ékszereket kreálni saját kezével. Szabadidejét a barátaival tölti, filmeket néz, olvas, és internetezni is szokott. Filmek terén az elgondolkodtató műveket kedveli, konkrét kedvencet nem tudna kiemelni. Olvasni is szeret, de mióta kiköltözött külföldre, jóval kevesebb könyv fordult meg a kezében, mint általában szokott. Szórakozni az ismerőseivel jár. A házibulikat részesíti előnyben a diszkókkal szemben, de természetesen szórakozóhelyeken is megfordul. Örömére a következő pár hétben több házipartira is eljut. Mosolyogva meséli, hogy mielőtt leszólítottuk volna az interjúra, nem sokkal korábban esett le a biciklilánca, így tiszta olajos kézzel válaszolt a kérdéseinkre, mivel megpróbálta felrakni a leesett alkatrészt. Sajnos ez nem sikerült, így gyalog kellett továbbállnia.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Lana Del Rey • James Blunt • Bruno Mars • Simple Plan • Rihanna

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.