Szórakozás

Hamarosan itt a XIX. Deszki Falunapok

Hamarosan itt a XIX. Deszki Falunapok

2013. augusztus 28., szerda
Hamarosan itt a XIX. Deszki Falunapok
deszki_falunapok

Szeptember 6-8. között rendezik a XIX. Deszki Falunapokat, illetve annak keretében a Polgármesterek XIV. Nemzetközi Főzőversenyét.

Szeptember 6-án, pénteken 13 órakor kezdődik a program a Deszki Sportcentrum ünnepélyes átadásával, majd kiállítás, megnyitó és ünnepi műsor következik. Este nyolctól a főtéren United koncert, tűzzsonglőr-show és a StandUp együttes közreműködésével utcabál várja a szórakozni vágyókat. Egy nappal később a Szabadidő Parkban egész nap ugrálóvárak, arcfestés, a Mesevilág bohócai, és népi játszóház várja a gyerekeket. A felnőttek részt vehetnek a XI. Nemzetközi Szalma Zoltán Kézilabda Emléktornán, a rendezvény tortadíszítő versenyén, a II. Tortaparádén, a Deszk parádén, vagy a "Mással szórakozzatok" vetélkedőn is. A nyugalomra vágyókat horgászverseny várja. Reggel indul két szomszédos településre, Klárafalvára és Szőregre egy görkorcsolyás, kerékpáros túra, a Szomszédoló. Délután 13 órakor kezdődik a Polgármesterek XIV. Nemzetközi Főzőversenye, este pedig a "Miénk a színpad!" kulturális műsort követően a színpadon először

Hien

, majd

Gáspár Laci

ad koncertet. Negyed tíztől tűzijáték, azt követően pedig a Hídvégi band fellépése következik. Ahogyan a péntekieket, úgy a szombati eseményeket is utcabál zárja. A zárónapon, vasárnap 10 óra 30 perctől a Cantabella kórus és

Csanádi László

orgonaművész hangversenye várja az érdeklődőket a Római Katolikus Templomban, majd 11 órától ünnepi szent misével zárul a falunapi programsorozat.

Részletes program itt olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.