Bulvár

Felborult egy terepjáró a 43-ason, megindult a forgalom (FRISSÍTVE)

Felborult egy terepjáró a 43-ason, megindult a forgalom (FRISSÍTVE)

2013. augusztus 10., szombat
Felborult egy terepjáró a 43-ason, megindult a forgalom (FRISSÍTVE)

Szombat reggel felborult egy terepjáró Apátfalvánál. Reggel nyolc óra után véget ért a helyszíni szemle, megindult a forgalom - írja a police.hu.

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 43-as főúton Apátfalvánál, ahol korábban egy terepjáró borult fel. A forgalom zavartalan.

Korábban írtuk:

Felborult egy terepjáró a 43-ason, Teljes útlezárás van Apátfalva közelében, a forgalmat a rendőrök elterelik. Az elsődleges információk szerint egy olasz rendszámú terepjáró haladt Makó felől Nagylak irányába 2013. augusztus 10-én kora reggel. A jármű eddig tisztázatlan okok miatt lekapott az útról, a sofőr elrántotta a kormányt, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol az autó felborult. A mentők három sérültet vittek kórházba. A helyszíni szemle időtartama alatt teljes útlezárás van az érintett szakaszon. A rendőrök a forgalmat Makó irányából Csanádpalota, Nagylak irányából Kövegy felé elterelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.