Közélet

Fákat törtek ki kitörő jókedvükben Makón

Fákat törtek ki kitörő jókedvükben Makón

2013. augusztus 14., szerda
Fákat törtek ki kitörő jókedvükben Makón
garazdasag_mako

A rendőrségi kihallgatáson már nem voltak jó hangulatban azok a helybeli fiatalok, akiket azzal gyanúsítanak a makói nyomozók, hogy augusztus 3-ára virradó éjszaka kitörték a facsemetéket a Tulipán utcában. A növények mellett telefonkábelek is a jókedv áldozatául estek.

A Makói Rendőrkapitányság hivatalból indított nyomozást, miután a megyei napilap feltárta az esetet. Mint ismert, a vandalizmusnak több szem- és fültanúja is volt, de senki sem hívta a rendőrséget - írja a police.hu. A makói nyomozók kiderítették, hogy a bűncselekményt öt helybeli fiatal követte el, akik aznap este a városban múlatták az időt. Hazafelé estek neki a fáknak. Állítólag azért mert jó hangulatban voltak. Velük szemben a további büntetőeljárást csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Makói Rendőrkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.