Bulvár

Bosszúból szúrta le édesanyja élettársát

Bosszúból szúrta le édesanyja élettársát

2013. augusztus 6., kedd
Bosszúból szúrta le édesanyja élettársát

Már minősített emberöléssel gyanúsítja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a hódmezővásárhelyi T. Sándort.

Mint ismert,

T. Sándor

2013. július 15-én délután előzetes szóváltás nélkül egy késsel többször megszúrta anyja 67 éves élettársát Hódmezővásárhely külterületén, aki ennek következtében néhány percen belül meghalt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a helyszíni szemle adatai alapján emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe T-t. Az azóta beszerzett bizonyítékok alapján a rendőrség gyanúja szerint T. Sándor bosszúból gyilkolt. A gyanúsított vélhetően azért haragudott a 67 éves férfira, mert aznap kézhez kapott egy vádiratot, amelyben vele szemben az ügyész egy korábbi a sértett sérelmére elkövetett bűncselekménye miatt végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta. T. Sándor álmában támadta meg az idős embert, akinek így esélye sem volt, hogy védekezzen a 21 késszúrás ellen - olvasható a police.hu-n. Ezek a körülmények megalapozták, hogy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya előre kitervelten, aljas indokból és célból, különös kegyetlenséggel valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettére minősítette a T. Sándorral korábban közölt gyanúsítást. Ez a bűncselekmény akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.