Sport

Autogrammok, fotók, pörkölt és pingpong: rajongóival találkozott a Pick Szeged + FOTÓK

Autogrammok, fotók, pörkölt és pingpong: rajongóival találkozott a Pick Szeged + FOTÓK

2013. augusztus 11., vasárnap
Autogrammok, fotók, pörkölt és pingpong: rajongóival találkozott a Pick Szeged + FOTÓK
pick_kozonsegtalalkozo_024_mj

Közönségtalálkozót tartott a Rongy Kocsmában a Pick Szeged vasárnap. A remek hangulatú családi napon számos drukker találkozhatott kedvenceivel.

Vasárnap 11 óra után még az egykori ruhagyár területén található retró hangulatú kocsma előtt gyülekeztek a Pick Szeged kézilabdásai, miközben az udvaron már gyülekeztek több tucatnyian a drukkerek, s a háttérben rotyogott a pörkölt is. Aztán befutottak az újabb és újabb Pick-autók, s a szombati győztes felkészülési meccs után vasárnap is összejövő gárda csatlakozott a rajongókhoz.

Juan Carlos Pastor

edző és a hispán légiósok is bele-belekóstoltak a magyaros finomságba, elégedett, elismerő bólintással nyugtázva az ízeket. A szétosztott csapatképek nyomán szinte azonnal megindult a véget nem érő autogrammvadászat, majd a közös fotózkodás a kézilabda szegedi csillagaival, a régiekkel és az újakkal, a játékosokkal és a mesterrel, árnyékban és napon, a sátor alatt vagy épp a kifeszített, SZEGED feliratú hosszú magyar zászló előtt. Jöttek a gratulációk az újdonsült apukának,

Fero Sulcnak, Ilyés Ferencet

rég nem látott hazatérő fiúként köszöntötte számos drukker,

Zubai Szabolcs

új tetkójának pedig csodájára jártak. Sorra nyíltak a napernyők a nagy melegben, s teltek meg a hűsítő italokkal a sörpadok. Előkerült egy pingpongasztal is, ám

Marko Lasica

játékát látva jött is a cinkelés a társaktól: szerencsére a Pick a férfi kézilabda és nem az asztalitenisz BL-ben indul... Egy óra felé aztán előkerült a finom zúza- és marhapörkölt is, majd a napernyők árnyékában, hűsítő nedűk mellett jóízű beszélgetésekkel folytatódott a délutánba nyúló, inkább családi nap jelleget öltő közönségtalálkozó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.