Közélet

Vastolvajokat vettek őrizetbe

Vastolvajokat vettek őrizetbe

2013. július 24., szerda
Vastolvajokat vettek őrizetbe
vastolvajok

Kiskocsin tolták a lopott árut – tetten érték őket a szegedi rendőrök.

Kávéfőzőt, motorpumpát, lemezeket és ólomdarabokat rejtett az a táska, amelyet a 26 éves

P. Zsolt

készített össze július 23-án a délelőtti órákban a szegedi baktói kiskerteknél lévő ingatlan udvarán abból a célból, hogy később ellopja. A terv szerint barátjával, a 32 éves

K. Gáborral

az éj leple alatt visszatértek a zsákmányhoz és gondosan felpakolták azt egy kiskocsi tetejére, majd elindultak haza. Mindössze 3 métert haladtak, amikor két járőr állította meg őket és kérdőre vonta a férfiakat, akik nem tudtak elszámolni a szerzemény eredetéről. A gyanúsítottakat a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatásuk során elmondták a rendőröknek, hogy élelemre akarták cserélni a lopott árut - tájékoztat a rendőrség honlapja, a police.hu. P. Zsolt és K. Gábor ellen - őrizetbe vételük mellett - lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.