Bulvár

Megszűnt a várakozás a röszkei átkelő kilépő oldalán

Megszűnt a várakozás a röszkei átkelő kilépő oldalán

2013. július 21., vasárnap
Megszűnt a várakozás a röszkei átkelő kilépő oldalán
hataratkelo13_gs

Vasárnap kora délutánra megszűnt a torlódás a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán, a Magyarországra tartó autósoknak azonban továbbra is egy órát kell várakozniuk - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Jászai Linda elmondta, az Ásotthalom-Királyhalom (Backi Vinogradi, Bácsszőlős) határátkelőhely belépő oldalán is jelentős várakozás alakult ki.

Korábban:

A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt három órát meghaladó várakozás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a kilépő személyforgalomban vasárnap délelőtt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Jászai Linda

elmondta, a Magyarországról kilépő kocsisor összeér a Szerbiába belépő kocsisorral, így a kiléptetés tovább nem gyorsítható. A belépő oldalon is feltorlódott a személyforgalom, ott körülbelül egyórás várakozásra kényszerülnek az autósok – közölte a főhadnagy. A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, indulás előtt az aktuális várakozási időkről tájékozódjanak a police.hu határinformációs rovatában, a gyorsabb átlépés érdekében pedig válasszák a tiszaszigeti vagy az ásotthalmi határátkelőt, mindkettő 7 és 19 óra között tart nyitva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.