Közélet

Tetten érték a bicikli tolvajokat a vásárhelyi rendőrök

Tetten érték a bicikli tolvajokat a vásárhelyi rendőrök

2013. július 30., kedd
Tetten érték a bicikli tolvajokat a vásárhelyi rendőrök

Elromlott a kerékpár hátsó kereke, ezért úgy döntöttek, lopnak egyet.

A hódmezővásárhelyi Nyár utcán kerékpározott két személy, amikor szembejött velük egy rendőrautó 2013. július 28-án az éjszakai órákban - olvasható a police.hu-n. A helybéli lakosok hirtelen leugrottak a biciklikről és egy ház falához támasztották az egyik kerékpárt, majd sietve távozni próbáltak a helyszínről. A járőröknek feltűnt a férfi és nő társának zavart viselkedése, ezért igazoltatták őket. Az intézkedés során fény derült arra, hogy

T. Péter

és

T. Éva

az egyik kerékpár eredetét nem tudta tisztázni, ezért előállították őket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy T. Éva kerékpárjának hátsó kereke elromlott, ezért úgy döntöttek, lopnak egyet. Vittek is magukkal villáskulcsot, amivel leszerelik az eltulajdonítani kívánt alkatrészt. A város buszpályaudvarán jártak, amikor megpillantottak egy szemrevaló biciklit. A korábbi tervükkel ellentétben nem elégedtek meg a kerékkel, ellopták az egész biciklit. A gyanúsítottak ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.