Sport

Teke: megkezdte a felkészülést a Szegedi TE + FOTÓK

Teke: megkezdte a felkészülést a Szegedi TE + FOTÓK

2013. július 19., péntek
Teke: megkezdte a felkészülést a Szegedi TE + FOTÓK
szegedite_teke_felkeszules_001_ia

Csütörtök délután megkezdte felkészülését a 2013-2014-es bajnoki évadra a Szegedi TE BL-győztes alakulata. Jó hír, hogy Karsai László marad az egyesületnél és megújult a versenypálya is.

Csütörtök délután rövid szünet után újra magyar bajnok, BL-győztes, és világbajnok kezek lendítették tarolásra a tekegolyókat a Szegedi TE otthonában az újszegedi Teke és Bowlingcentrumban. A versenypálya és a terem teljesen megújult: a borítást megújították, új dobódeszkát fektettek le, de új golyók tarolták le az új bábukat is, és a falak is új, esztétikus és stílusos dekorációt kaptak, a teremben még érezni lehetett a vasárnap véget ért munkák után az újdonság varázsát belengő enyhe festékszagot. Örömmel tapasztaltuk, hogy

Karsai László

is ott gurít a többiekkel -

mint azt az egy hónappal ezelőtti záróvacsora kapcsán megírtuk

, kérdéses volt a folytatás a szegedi egyesületnél a klasszis tekés számára. Megírtuk:

Ernyesi Róbert

eligazolt Szegedről, viszont érkezett Szolnokról a Szegeden élő

Veress Zsolt

és a szegvári

Márton János

, aki egy évig kölcsönben szerepelt a másik Tisza-parti tekevárosban. Karsai László távozása esetén egyébként felmerült

Pete II. László

érkezése, amelyre azonban így nem került sor. A férfi tekecsapat Szuperliga következő szezonja az augusztus 31-i és szeptember 1-jei hétvégével veszi kezdetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.