Írjon nekünk

Sport

Röplabda: támogatókra lelt a strandröplabda ob-n remeklő szegedi női csapat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

nyiregyhaza_strandroplabdaAz SZTE EHÖK SE két tehetséges röplabdás lánya, az U20-as Eb-re készülő Molnár Anna és Szabó Luca az országos bajnokság küzdelmeiben jelenleg vezeti a páros ranglistát.

A szegedi lányok a kispesti uszoda területén rendezett június végi 1. fordulóban még csak a 6. helyen zártak, azonban a folytatásban hamar elkapták a fonalat. A nyíregyházi fordulóra kevés páros jelentkezett, de a színvonalra nem lehetett panasz. Az előző forduló ezüstérmes párosából csak Lutter Eszter volt jelen, aki egy igen mozgékony, labdabiztos párt választott maga mellé. Nagy meccset vívtak velük a szegedi lányok a döntőbe jutásért, de legyűrték őket. A döntőben a német származású Kresse a Gödöllő erősségével, Háfra Dominikával a döntő szettben két ponttal bizonyult jobbnak az SZTE EHÖK SE párosánál, akik azonban így is megszerezték életük első érmét a felnőtt bajnokságban.

A gyenesdiási 3. fordulóra jóval több páros nevezett. A szegedi duó az 1. forduló bronzérmesét verte az első körben, a minimális két pont különbséggel, majd a Szombathelyi, Lutter párostól szenvedtek vereséget, szintén döntő szettben. A négy közé kerülésért az az Ancsin Kitti állt velük szemben, aki mindenkori párjával kiharcolta az U20-as Európa-bajnokságon a 20. helyet a magyar párosnak. Ancsin nemzetközi rutinja is hozzájárult ahhoz, hogy Molnár Anna és Szabó Luca ismét döntő szettben, ismét csak két pont különbséggel vereséget szenvedjenek, s így meg kellett elégedjenek az ötödik hellyel. Mindezek dacára a budaörsi döntő előtt vezetik a páros ranglistát.

adamdora_vilnius_strandroplabda

Az SZTE EHÖK SE női csapatának trénere, egyben a szegedi páros edzője, Szél Márta a fentiekhez kapcsolódóan további örömhírről is beszámolt. Az ugyancsak szegedi illetőségű Ádám Dóra Halla Petrával párosban olyan sikeresen szerepelt az U18-as korosztály mezőnyében, hogy részt vehetett az észtországi ifjúsági olimpián. Ott, mivel a magyar páros nulla pontosként érkezett, a legmagasabban rangsorolt lengyelekkel kezdtek. Az erősebb ellenféllel szemben egy darabig tartották a lépést, de hamar megmutatkozott az erő és magassági fölény, így a mieink hagyták el szomorúbban a pályát, majd a vigaszágon is vereséget szenvedtek, így az 5. helyen zárva.

Támogatókra lelt az SZTE EHÖK SE női együttese

payuhungary_roplabda

“A SZEGEDma.hu-n megjelent cikkeknek és felhívásoknak, illetve azok közösségi portálokon történt megosztásainak is köszönhetően sikerült szponzorokat találnunk” – újságolta a nagyszerű hírt Szél Márta. “Az internetes kártyás fizetési lehetőséget nyújtó bankokkal, kártyatársaságokkal együttműködve internetes kártyás fizetési mód többletszolgáltatásokkal bővített variációját kínáló PayU Hungary Kft. állt csapatunk mellé” – tudtuk meg a trénertől, aki hozzátette, a cég képviseletében Váradi János ügyvezetővel írták alá a szponzori megállapodást, amely fedezi az augusztus 8-11. közötti vilniusi U20-as strandröplabda Európa-bajnokságra befizetendő kötelező részt. Mint megtudtuk, a támogató ezt annyival kiegészítette, hogy a lányok felszerelését is fedezte. Az edző beszámolt arról is, hogy küszöbön áll egy újabb szerződés, amely a csapat utazási költségeit fedezné.

Sport

Szegedi parádé az ifjúsági válogatottban

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Rea Barnabás tízet lőtt a románoknak.

Tovább olvasom

Sport

Parádés eredmény: az NKM Szeged VE az ország legeredményesebb klubja

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség számításai alapján 2019-ben a szegedi klub nyerte az összesített bajnoki pontversenyt.

Tovább olvasom

Sport

Zárt kapus meccsen nyert a jégkorongcsapat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Varga Dávid mesternégyest szerzett a Hevület ellen.

Tovább olvasom

Aktuál