Közélet

Labdarúgás: Varga Róbert is hazatért Vásárhelyre

Labdarúgás: Varga Róbert is hazatért Vásárhelyre

2013. július 8., hétfő
Labdarúgás: Varga Róbert is hazatért Vásárhelyre

Alig telt el egy nap és újabb jelentős erősítést jelentett be a Hódmezővásárhelyi FC vezetése. Hétfőn délután a klub és a Varga Róbert egy évre szóló megállapodást írt alá és ezzel újabb egykoron Vásárhelyről indult labdarúgó tért haza nevelőegyesületébe.

Varga Róbert

2003 elején igazolt a Makó FC csapatába, ahol egészen 2011. nyaráig oszlopos tagja volt az NB II-ben szerepelt Maros-parti együttes középpályás sorának. A két évvel ezelőtt - az ismert okok miatt - történt makói osztályváltás után a játékos elfogadta az NB II-es Orosháza FC hívását és az elmúlt két idényt a Békés megyei városban töltötte. A vásárhelyiek már tavaly nyáron is szerették volna leigazolni az NB II-ben közel kétszáz bajnoki mérkőzésen pályára lépett labdarúgót, de akkor még elmaradt a visszatérés. Most azonban a 35. születésnapján a héten ünneplő rutinos labdarúgó - aki nem mellékesen két családos apuka - úgy döntött, hogy elég volt az ingázásból és Vásárhelyen kívánja folytatni pályafutását. Ismerve mentalitását és játéktudását, kétségtelen tény, hogy vele nagyot erősödhet a vásárhelyi gárda a gyilkosnak ígérkező megyei I-es bajnokságban. A vásárhelyi klub még kapus, középső védő és támadó poszton szeretne erősíteni, a tárgyalások zajlanak, illetve jónéhány próbajátékos is bejelentkezett, akiknek a héten kezdődő edzéseken, illetve a július 20-tól szerda-szombat ritmusban zajló felkészülési mérkőzéseken lesz lehetőségük bizonyítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.