Sport

Labdarúgás: Gálhidi György búcsúlevele

Labdarúgás: Gálhidi György búcsúlevele

2013. július 2., kedd
Labdarúgás: Gálhidi György búcsúlevele
szeged2011_kisvarda04_gs

A Vitos György által működtetett honlap közli Gálhidi György vezetőedző búcsúlevelét. A trénerrel nem hosszabbított szerződést a gyulai akadémiához költöző szegedi klub.

A levél tartalmát

Vitos György

, a szegedi futball históriása tette közzé honlapján. Két héttel később, a kisvárdai csapást követően tettük közzé kiemelt hírként a "Szeged kiesése, az MLSZ sara és szégyene!" című helyzetértékelő írást honlapunkon -

írja Vitos György

. Mi tagadás, élénk visszhangot keltett a szegedi futballvezetők és a szurkolók körében... Legelsőként

Gálhidi György

, az NB II-ben 7. helyezést elért csapatunk korábbi edzője küldte el (búcsú)levelét e sorok írójának, melyet változtatás nélkül leközlünk...

"Először is a június 30-i írásodra reagálásom előtt NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM azt a kemény, lelkes, határozott munkádat, amivel segítetted a csapatot, a szegedi labdarúgást és így természetesen az én munkámat is! Hálás köszönet érte! Az MLSZ-cikked szívemből szól, érthetetlen és felfoghatatlan hibák sokasága tette tönkre azt a jó szándékot, hogy a Szeged az egycsoportos másodosztályban erősebb, nívósabb csapatokkal játsszon élvezhetőbb, színvonalasabb mérkőzéseket! Én még két hét múltával sem tudom túltenni magam a történteken, hiába beszéltem több játékosommal, vezetőmmel, nem találjuk, nem találom a legfőbb okokat, amik a kudarchoz vezettek... Tényleg elkeserítő a helyzet, mert biztosan állítom, hogy ez a csapat néhány játékossal megerősítve, egy magasabb szintről indulva, egymást jobban megismerve az egy csoportos NB II-ben is jó helyezésre lett volna hivatott! Sőt, túlzás nélkül mondom, hogy az élvonalba jutásért is harcba szállhatott volna! Az álom sajnos, szertefoszlott, sajnálom a csapatom, hogy egy újabb siker-storyról maradt le, a várost, a szurkolóinkat, akik már régen kiérdemeltek egy örömfocit játszó "ELIT-CSAPATOT"!!! Nagyon megszerettem Szegedet, az itt élő embereket, fájó szívvel búcsúzom és tiszta szívemből drukkolok a mielőbbi feljutáshoz!"

Mit lehet ehhez hozzátenni?! Újabb értékes szakembert, ráadásul ízig-vérig sportembert veszített el - néhány felelőtlen játékos miatt - Szeged futballtársadalma... - zárul a futballkrónikás cikke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.