Sport

Labdarúgás: csongrádi bravúr a Bács megyei bajnok ellen

Labdarúgás: csongrádi bravúr a Bács megyei bajnok ellen

2013. július 31., szerda
Labdarúgás: csongrádi bravúr a Bács megyei bajnok ellen
UTC_Csongrad_MJ_17

Fegyelmezett, zárt védekezéssel sikerült megállítani a Bács megyei I. osztály bajnokát.

A Kiskunfélegyházát fogadta szerda este háromszor 30 perces edzőmeccsen a Csongrád TSE együttese. A vendégegyüttes a 2012/13-as szezonban aranyérmet szerzett a Bács megyei élvonalban, majd az NB III-as osztályozón kétszer is súlyos vereséget szenvedett az MTK II.-től (odahaza 0-10, idegenben 0-9), így nem sikerült osztályt váltania, ám ezzel együtt is kiváló játékerőt képviselő gárdáról van szó. Fel kellett kötnie a gatyát a Csongrád megyei élvonal hatodikjának, s

Keller Mihály

legényei meg is tették: bravúros döntetlent értek el a többek között az egykori kisteleki gólvadász

Koncz Miklóst

is soraikban tudó látogatók ellen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Csongrád TSE - Kiskunfélegyházi HTK 1-1 (1-0, 0-0, 0-1).

Csongrád.

Csongrád:

Kökény - Bánfi, Siha, Bodor, Bálint - Busa, Orovecz, Budai, Sándor - Nagy Á., Baktai. Cserék: Boda (kapus), Koncz E., Bertók, Cseh, Tomasovszki, Kiss I., Szőrfi, Keller I., Török M. Vezetőedző: Keller Mihály.

Gólszerzők:

Sándor L., illetve Koncz M. Keller Mihály:

"Szép eredményt értünk el, örülök ennek az iksznek. Kipróbáltunk ma egy újfajta védekezést, persze a támadásokat sem elhanyagolva. Ennek oka, hogy véleményem szerint a támadó szekciónk Nagy Ádámmal, Baktai Zoltánnal és Bertók Gáborral rendben lesz, a hátsó alakzaton viszont még van mit csiszolni. Ez a fiatal társaság ezúttal tanúbizonyságot tett róla, hogy fegyelmezett, zárt védekezéssel egy igen erős ellenféllel is képes felvenni a versenyt nagyszerű teljesítményt nyújtva. Végigbeszéljük a tapasztalatokat, kijavítjuk a hibákat, s bízom benne, a rajtra meglesz az ideális együttes. Az előttünk álló szezonban harcos gárdát fogunk a pályára küldeni, nem a szép játéknak lesz itt az ideje."

A Csongrád TSE további edzőmérkőzései:

Augusztus 3., szombat 17.00:

Szarvas – Csongrád

Augusztus 6., kedd 18.00:

Csongrád – Orosházi Rákóczi

Augusztus 10., szombat 17.00:

Kiskunfélegyháza - Csongrád

Augusztus 13., kedd 18.00:

Csépa – Csongrád

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.