Sport

Kosárlabda: szurkolói torna Szegeden

Kosárlabda: szurkolói torna Szegeden

2013. július 11., csütörtök
Kosárlabda: szurkolói torna Szegeden

Idén Szeged is csatlakozik azon kosárlabdát szerető városok sorába, ahol megrendezik a köztudatban csak Topic Tornaként nevezett szurkolói kosárlabdatornát. Az immár XII. Topic Torna időpontja 2013. július 13-14., helyszíne az újszegedi sportcsarnok.

A kecskeméti, paksi, székesfehérvári, szolnoki és szombathelyi szurkolói együttes jelezte részvételi szándékát a rendezvényen, de képviselteti magát Körmend, Pécs, Dombóvár, Kaposvár és házigazdaként Szeged városa is. A csapatok körmérkőzéses rendszerben küzdenek egymással, és az „alapszakasz” után a 3. és 4. helyezett a bronz, az 1. és a 2. az aranyéremért csap össze. A mérkőzések szombaton és vasárnap is 9:30-kor kezdődnek, a vasárnapi döntőben pedig 12:30-kor dobják fel a labdát. Az eseményre a belépés díjtalan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.