Közélet

Kigyulladt egy bálaszállító pótkocsi Mórahalmon

Kigyulladt egy bálaszállító pótkocsi Mórahalmon

2013. július 23., kedd
Kigyulladt egy bálaszállító pótkocsi Mórahalmon

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységei két tűzesetnél és két műszaki mentést igénylő eseménynél avatkoztak be.

Keddre virradó éjszaka Mórahalom külterületén, a Röszkei úton egy kisbálákat szállító pótkocsi gyulladt ki, az esetnél a szegedi hivatásos és mórahalmi önkéntes erők avatkoztak be. Hajnalban Makón, a Szilágyi és a Bánffy utcák kereszteződésében egy 20 kilovoltos vezeték egyik biztosítéka kapott lángra. Az áramtalanítás idejére a kiérkezett makói egység vízsugárral a villanyoszlop környezetét védte, az áram kikapcsolását követően a lángolás megszűnt. Délután Hódmezővásárhelyen, a Jókai utcán két személygépkocsi karambolozott. Az egyik sérültet a vásárhelyi egység feszítővágóval szabadította ki és az egyik autóból szivárgó üzemanyagot felitató anyaggal mentesítették. A balesetben egy személy súlyos, míg három könnyebb sérüléseket szenvedett. Este Sándorfalva határában egy személygépkocsi árokba hajtott és egy betontárgynak ütközött. A súlyosan sérült vezetőt a járműből a mentők kiemelték, a kiérkező szegedi egység a gépjárművet áramtalanította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.