Sport

Kézilabda: történelmet írna az SZKKSE + FOTÓK, VIDEÓ

Kézilabda: történelmet írna az SZKKSE + FOTÓK, VIDEÓ

2013. július 28., vasárnap
Kézilabda: történelmet írna az SZKKSE + FOTÓK, VIDEÓ
szkkse_mj 351

A héten belevágott felkészülésébe a Szeged-Kiskundorozsma KSE női kézilabdacsapata. Marosán György edző szerint a megerősödött klub történelmi tettre hivatott.

Szerda este után szombat reggel az újszegedi ligetben vezényelt futóedzést az SZKKSE NB I/B-s női kézilabdacsapatának

Marosán György

vezetőedző, aki

a korábban bejelentett öt érkező

-

Scholtz Andrea, Selmeci Sarolta, Tóth Orsolya, Hódi Szilvia

és

Sarah Khouiled

- mellett egy hatodik új embert is bemutatott a SZEGEDma.hu stábjának a szombat reggeli tréningen a Siófokról igazolt, zsombói származású

Varga Rita

személyében. "Július 24-én vágtunk bele a felkészülésbe, amelynek során hat új játékost kell integrálnunk a csapatba, akik terveink szerint meghatározó emberei lesznek az SZKKSE-nek. Igyekeztünk szegedi, Szeged környéki kötődésű játékosokkal is erősíteni, s összességében úgy érzem, olyan embereket igazoltunk, akik képesek azonosulni azzal az érzelemvilággal, ami klubunkat jellemzi. Mentálisan és fizikálisan is erős csapat várja a szeptember 8-i bajnoki rajtot. Úgy éljük mindennapjainkat, hogy szeretnénk történelmet írni a női kézilabdában" - nyilatkozta portálunknak a tréner. http://www.youtube.com/watch?v=wd2WK5qMu-M A távozási oldalon négy név szerepel az SZKKSE-nél

Szalma Dóra, Velky Viktória, Vadászy Anikó

és

Mocsári Melinda

személyében. A dorozsmai csapat hazai edzéseit augusztus 9-ig folytatja, majd egyhetes edzőtábor következik Békéscsabán, ahol 14-én a békéscsabai, 17-én a gyulai csapattal játszanak edzőmeccset. Ezután irány a főváros, egy nap alatt két meccset vívnak Lehmann-Dobó Andreáék a Kispesttel, majd a tervek szerint augusztus 24-én egy villámtornát is rendeznek Szegeden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.