ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Urfi Zsanett

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Urfi Zsanett

2013. július 25., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Urfi Zsanett
urfi_zsanett_3_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Szeptembertől a Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumban kezdi tanulmányait két tannyelvű szakon mai Jó Arcunk,

Urfi Zsanett

. Várja már az iskolát, bár még szívesebben élvezné tovább a nyarat, mint ameddig lehet. Szegeden született, itt is él, és imádja a várost. Magyarországon nem is lakna máshol, ha egyszer elköltözik, csakis külföldre menne, mert kinn szeretne élni. Angliát és Franciaországot tartja lehetséges úti célnak.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 15 éves lánynak még nincs konkrét hobbija, de elhatározta, hogy elkezd gitározni, és beiratkozik valamilyen küzdősportra. Szabadidejében a barátaival van, internetezik, és filmeket néz. Főleg vígjátékokra nevez be, kedvenc filmje a Barátság extrákkal. Moziba ritkábban jár, bár nem is olyan régen volt, és a Nagyfiúk második részét nézte meg, ami nagyon tetszett neki. Olvasni is szokott, a tiniregényeket kedveli a leginkább. Most olvasta

Maros Edit

Hűvösvölgyi suli című könyvét, már a második részt is „kivégezte”, várja a folytatást. Bulizni, korából adódóan, nem nagyon jár. Számukra a szórakozást inkább a közös találkák, mozi vagy esetleg egy strandolás teszi ki. Viccelődve meséli, amikor poénból a pizsamájának az egyik lába szárába lépett bele mind a kettő lábával, majd ugrálni kezdett. Pechére elvesztette az egyensúlyát, és elesett, sikeresen fel is sértette a térdét. Szerencsére ennél komolyabb baja nem történt, így ma is nevetnek a sztorin a barátaival.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Kesha • One Direction • Will.I.Am • Selena Gomez • Miley Cyrus

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.