ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Beáta

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Beáta

2013. július 19., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Beáta
toth_beata_3_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Ruzsán él, és szeret is ott lakni mai Jó Arcunk,

Tóth Beáta

. A falut sokkal „emberközelibbnek” tartja, mint a városokat, itt mindenki ismer mindenkit, a városban pedig néha az emberek a saját szomszédjukról sem tudják, hogy kicsoda. Bár megemlítette, hogy mióta beköltözött Szegedre kollégiumba a suli miatt, azóta kicsit unalmasabbnak tartja lakhelyét. Szeret koleszos lenni, habár eleinte félt tőle, leginkább a tusolótól. Szerencsére pozitívan csalódott, és a társaságot is jónak tartja. Szegedet is kedveli, még nem fordult meg a fejében, hogy elköltözik, de ezt majd az élet alakítja. A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Kar földrajz szakos hallgatója, ezen belül idegenforgalom szakirányon tanul. A későbbiekben szeretne ezzel elhelyezkedni az életben.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 20 éves lány kissé lusta személyiségnek tartja magát, mégis szokott futni, leginkább Ruzsán. Szabadidejében a barátaival van, internetezik, ha ideje engedi, sokat pihen és bulizik. Filmezni nem sűrűn szokott, inkább sorozatokat néz. Majdhogynem függőnek is mondhatja magát, kedvenc sorozata A Grace klinika. Olvasásra mostanában kevesebb ideje jut, régebben sokkal több könyvet vett a kezébe. Általában a kosztümös regényeket olvassa szívesen. Szórakozni Szegeden jár, szinte mindig a JATE Klubba mennek az ismerőseivel, általában a kari bulikra. A házibulikat is szereti, de arra ritkábban van lehetőség, és ő jobban is kedveli a diszkókat. Nevetve említi meg, előfordul, hogy ügyetlenkedik és meg-megbotlik, ezért a legnagyobb „ellenségei” a lépcsők. Szerencsére komolyabb baja még nem esett, de azért a bokáján néha érzi az ügyetlenkedései következményét.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Avicii • Calvin Harris • Train • David Guetta • Majka

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.