ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Pósa Donatella

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Pósa Donatella

2013. július 18., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Pósa Donatella
posa_donatella_4_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInParty Radióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk,

Pósa Donatella

a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar földrajz szakos hallgatója, ezen belül idegenforgalom szakirányra jár. Azért választotta ezt, mert nagyon szeret utazni, és reméli, hogy majd sikerül is minél többet látnia a világból. A jövőben szívesen dolgozna utazási irodában. Jelenleg a szakmai gyakorlatát is az egyik ilyen irodában tölti. Kedveli Szegedet, már középiskolába is ide járt.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 20 éves lány hobbiszinten sportol, legtöbbször biciklizik és úszik. Az uszodába akkor megy, ha épp kedve tartja, viszont kerékpározni többet szokott. A barátaival most terveznek egy biciklitúrát, ez lesz az első, de ha jól sikerül, valószínűleg többet is szerveznek majd. Szabadidejében internetezik – bevallása szerint világháló rabja –, a barátaival van, sportol, bulizik és olvas. Filmezni is szokott, moziba régebben többet járt, most inkább otthon nézi meg a filmeket. A legutolsó film, amit a moziban látott, a Másnaposok 3. része volt. Kedvenc filmet nem tudna kiemelni, mert túl sok tetszik neki, mindegyik másvalamiért. Szívesen olvas, a viktoriánus könyveket kedveli a legjobban. Kedvenc műve

Margaret Mitchelltől

az Elfújta a szél. Szórakozni legtöbbször kari bulikba jártnak a JATE Klubba, de megfordulnak a Retro Klubban is, mindig a társaságtól függően. Ő személy szerint jobban kedveli a házibulikat, viszont – bánatára – nem sok ismerőse hajlandó partit rendezni az otthonában. Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet): • Calvin Harris • David Guetta • Florence + The Machine • Pitbull • Rihanna

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.