ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Nóra

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Nóra

2013. július 8., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Nóra
6_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Szatymazon él mai Jó Arcunk,

Kiss Nóra

. Imádja a falut, jobban szereti, mint a városokat. Tisztábbnak tartja azokat, csendesebbnek és jobb a közösség is, sokkal összetartóbb. Szegedet is szereti, viszont a fővárosban el sem tudná képzelni az életét. Volt már ott párszor és nem tetszett neki. Szeptembertől kezdi tanulmányait a Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában, két tannyelvű, magyar – német, szakon fog. Várja a sulit, mert már óvodás kora óta tanul németül, így elképzelése szerint, tetszeni fog neki a szak, legalábbis reméli. Illetve részt vehet majd Németországba tartó kirándulásokon, amiket szintén nagyon vár.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 14 éves lány hobbija az éneklés, nyáron énektáborba is menni fog. A ritmikus gimnasztikát már komolyabban űzi, több mint 10 éve gyakorol és versenyekre is jár. Az országos diákolimpián 2. helyezést értek el csapatával. Szabadidejében szeret gögkorizni, filmezni, a barátaival lenni és internetezni. A filmeket, inkább otthon nézi, mint moziban, nem az a nagy mozirajongó. A vígjátékokat és horror filmeket kedveli, egyik kedvence a Mama című thriller. Olvasni nem nagyon szeret, nem kötik le a könyvek. Szórakozni - korából adódóan – még nem sűrűn szokott. Inkább csak találkozik az ismerőseivel és elütik az időt. Viszont ha elég idős lesz - saját bevallása szerint - akkor minden bizonnyal több buliban is meg fog fordulni, de ez még odébb van.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Demi Lovato • Bruno Mars • Selena Gomez • Flo Rida • Taylor Swift

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.