ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gőgös Kamilla

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gőgös Kamilla

2013. július 26., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gőgös Kamilla
gogos_kamilla_2_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Kaposváron született, de már 2 éves korában Szegedre költöztek a családjával és nagyon megszerette a várost, imád itt élni. Szereti a várost, mégis Kecskeméten fog tovább tanulni a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában. Várja a sulit, szerinte tetszeni fog neki Kecskemét, szép városnak tartja.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 15 éves lány hobbija a csellózás. Szabadidejében a barátaival van, az interneten lóg és olvas. Leginkább a tini regényeket kedveli, ilyen könyvek fordulnak meg a kezében a legtöbbször. Utoljára

Maros Edit

Hűvösvölgyi suli című műét olvasta, ami kifejezetten tetszett neki. Filmek terén nem válogatós, mindenféle műfajt megnéz. Kedvenc filmet nem tudott kiemelni, mert sok van, ami tetszik neki, mindegyik más miatt. Ha teheti, szívesen elmegy moziba a barátaival. Szórakozni nem igazán jár, inkább strandolnak, moziznak, járják a várost vagy esetleg összeülnek valahol az ismerőseivel és beszélgetnek. Nevetve emlékezik vissza arra az esetre, mikor sétált a városban és belefeledkezett a beszédbe, így nem vette észre az előtte álló oszlopot és nekiment. Több ember látta, mint szerette volna, de mára csak mosolyog a történteken és jobban odafigyel menet közben.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• OneDirection • SelenaGomez • Pitbull • David Guetta • Shakira

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.