ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csörsz Édua

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csörsz Édua

2013. július 2., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csörsz Édua
1_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Karára jár mai Jó Arcunk,

Csörsz Édua

, méghozzá két szakon is tanul egyszerre: a régészeti, illetve a kommunikáció- és médiatudományi képzésen. A jövőben nagyon szívesen foglalkozna a régészettel – kamaszkorában már járt ásatásokra, és megtetszett neki ez a terület -, akár külföldön is. Leginkább Olaszország vonzza ilyen szempontból, de Amerikába is kimenne zokszó nélkül. Kaposváron élt, mára azonban ideköltözött Szegedre, amire már 16 éves kora óta várt. Akkor járt a napfény városában először, és egyből beleszeretett. Szereti a pörgést, a Tiszát és magát a környéket.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 22 éves lány több mint 10 évig táncolt, egy éve azonban – az egyetem miatt – abbahagyta. Kaposváron néptáncolt és hastáncolt, ez azért bevallása szerint hiányzik neki. Szabadidejében sokat kerékpározik, a barátaival van, járja a várost, filmezik vagy internetezik. Elég sűrűn néz filmeket és sorozatokat, függőnek vallja magát, az egyik kedvenc sorozata a Trónok Harca. Olvasni is szeret, sci-fiket és fantasy könyveket olvas a legtöbbször. Kedvenc műve

Iain M. Bankstól

A játékmester. Bulizni szórakozóhelyekre nem nagyon jár, esetleg koncertekre a JATE Klubba, ha olyan együttes lép fel, amely érdekli. Zagar-koncertekre viszont mindig elmegy, ha teheti. Viszont a kocsmázásokat és az összeülős, beszélgetős, iszogatós találkozókat jobban kedveli, mint a nagy partikat, így inkább az ilyeneket részesíti előnyben.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Zagar • Balkan Fanatik • Irie Maffia • Kodály Method • The Carbonfools

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.