ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Beck Rita

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Beck Rita

2013. július 23., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Beck Rita
beck_rita_5_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Szegeden él és itt is tanul a Kőrösy József Közgazdasági Szakközépiskolában mai Jó Arcunk,

Beck Rita

. Még nem igazán döntötte el, hogy a jövőben mivel foglalkozna szívesen, de valószínűnek tartja a közgazdasági pályát, mert most is ezt tanulja, és nagy rá az esély, hogy egyetemre is ezen az úton menne majd tovább. Még nem határozott, hogy Szegeden vagy Budapesten tanulna tovább szívesebben, mert szereti a napfény városát, viszont a fővárosban él a legjobb barátnője, így gondolkozik azon, hogy esetleg oda menne.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 17 éves lány hobbija a sport, általában futni szokott. Szabadidejét legszívesebben a barátaival tölti, filmeket néz, esetleg csavarog a városban. Filmezni sűrűn szokott, mindenféle műfajt megnéz. Kifejezetten kedveli a horrorfilmeket, habár az egyik kedvenc filmje a P.S. I Love You, ami romantikus vígjáték. Könyvek nem nagyon fordulnak meg a kezében, nem rajong az olvasásért. Maximum újságokat és magazinokat olvas. Partizni a legtöbb szegedi szórakozóhelyen megfordult már, általában a társaságtól és a hangulattól függ, hogy melyik bulihelyen kötnek ki. A SZIN nincs tervbe véve a számára, nem vonzzák a fesztiválok. Mosolyogva meséli, hogy míg barátnője az oszlopokkal szokott pórul járni, addig ő a szőnyegekkel „nincs jóba”, ugyanis többször előfordult már, hogy elcsúszott rajtuk.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• David Guetta • Avicii • Punnany Massif • Rihanna • Calvin Harris

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.